Ka jau visi esat pamanijushi, pa vasaru, servers palicis tuksh, tiem kam steam ir satikas arzemju serveos un ir kaut kas iepaticies, ko varetu ielikt ari wazzzup serveri, izsakiet savus ieteikumus un iebildumus !
Ko teiksim es veletos pamainit tagad serveri!
1.All talk.
2.Redzet pretinieku komandu speli, kad esi miris, piemeram, retums tagd, bet aim, vai wh gadijumam (ja var tikai acc group)
3.Ieviest voti par cinu uz nazhiem, ja paliek 1 pret 1 no katras komandas.
4.Ielikt vairak jaunas mapes, piem DD2 night, de cross (cpl strike), blue coridore + (ieteikumi no citiem)
5.Muziku ienakot serveri, un raunda beigas (ieteiktu izbalsot, jo ta ir gaumes lieta - vajag, nevajag)
6.Acc group iespeju ierobezhot awp 1-4 uz komandu.( ja nu spele 4x4 2 awp ar pa daudz ne slay ?)
7.Ranku ieksh servera (DealeRZ ideja)
8.Quake sound (DealeRZ ideja)
Jusu iebildumi un ieteikumi, ka ari piekritat idejai, vai tas dalai ?
01. Tu šo domāji visu laiku vai kā?
02. Šo nav problēmas ieviest, es skatīju arī tikai,lai admini varētu redzēt, bet tā uzreiz neesmu atradis šādu ieespēju. Varbūt kāds zin kā tas saucās?
03. Šis laikam man nevisai, bet ja vairums saka,ka vajag tādu lietu, tad var jau pielikt, it kā jau spēlējam for fun
04. Šis jautājums ir daudz runāts, te jau kāds minēja,ka pa vienai kartei varētu likt klāt, taču tad man ir priekšlikums liekot jauno karti klāt - ielikt webā info ar bildēm par karti, jo daudz nezinot nosaukumu neiet un ja uzreiz neredz vai ir vērts - pat negaida downlaod laiku...
05. Intro - outro mūziku liekas ka, jau aprunājām, bija milzum daudz piedāvājumu. Šeit es varētu ieteikt sastādīt sarakstu un manīt pa nedēļām, bet pēc ieteikumiem es tomēr paturēšu tiesības kādu piedāvājumu izsvilpt. ;]
06. Šis jau bija, man ar patika ierobežojums uz komandu. Manuprāt tā nav dikriminācija, tā ir spēle padarīšanas par kaut ko spēlējamu nevis par awp serveri...
07. Pff, šo liekas, ka vienreiz provēju uzlikt, tagad pat neatceros kapēc nesanāca, bet noteikti varētu skatīt!
08. Šī pozīcija ir mistika, jo kad spēlē uzliek - Allow download custom sounds from server, tad viss darbojas - vismaz man, varbūt tapēc, ka esmu stīmots, bet vispār pārbaudiet vai Jums ir pašiem ieslēgts kačāt soundus no servera.
Kaut kāds tāds man redzējums uz šo visu.
Varu pasolīt jau rītdien kaut ko no šā visa apskatīt un uzlikt.
07. Paprovējat tagad to rank, top, top10, statsme, session. Šis variants ir tāds vienkāršākais, kas ir.