Lapas: [1]   Uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Palīgprogrammu lietošanas izvērtēšana.  (Lasīts 2983 reizes)
0 Lietotāji un 1 Ciemiņš skatās tēmas.
undinsh
Paldies tiem,kas atbalsta WaZzZuP!
Administrātors
Super posteris
*****
Atslēdzies Atslēdzies

Ieraksti: 4462


Sanjem sevi rokas =]


WWW
« ierakstīta: Februāris 08, 2011, 23:13:50 »

Vienā lapā uzgāju rakstu, kur pēc 6 punktiem pēta demo un mēģina atrisināt vai tad ir kaut kas vai nav.
Lūk info :
1. PUNKTS
Skaties demo ar labiem grafiskiem iestatījumiem (piemēram, ēnām). Ir bijuši gadījumi, ka citi cilvēki sauc citus pa čīteriem, jo vot šauj caur sienām un "nevarot redzēt".Bieži vien var redzēt ēnu (kas dažreiz pat spīd CAURI sienām (CS:S ģļuks)), un tas arī nodod pozīciju. Rekur piemērs. Cilvēks skatās, un redz, ka caur sienu sāk šaut ar awp. Skatoties demo ar wh viņš redz:


#Tagad liekas, ka spēlētajam ir čīti, jo bez wh izskatās šādi:


#Bet ja uzliek ēnas, tad var uzreiz saprast, ka šeit WH nav. Jo ar ēnām lūk ir šādi:


2. PUNKTS
Ja ir aizdomas par WH, tad sākumā nevajag skatīties ar wh (vai _drawothermodels 2, kas ir kā iebūvēts wh iekš cs:s). Tādēļ, ka ar čītiem tu vienmēr saskatīsi čītus. Man arī 70% laika tēmeklis ir notēmēts uz pretinieku caur sienu. Ne jau tādēļ, ka zinu, ka viņam galva tur ir, bet gan tādēļ, ka zinu aptuveni, ka viņš tur ir. Piemēram, ja tu zini, ka DD2 ķomkā ir pretinieks, tad lai arī kā tu tēmētu uz to pusi, tu tāpat visticamāk tēmē virsū pretiniekam. Jo nav tur tūkstotis vietas kur slēpties. Piemēram:

Šeit var likties, ka Tritonam ir WH, bet tas, ka viņš vienkārši uzbīdīja virsū pretiniekam par to vien neliecina. Tādēļ šādi var bieži gadīties arī spēlējot bez wh.

3. PUNKTS

Vienmēr skatīties demo ar vēsu prātu. Ja tu viņu jau simts reizes esi nosaucis par čīteri, un tu "skaties" demo tikai lai uztaisītu "bust movie", tad nav jēga tev to demo vispār vērt vaļā. Ja esi 100% pārliecināts, ka viņš ir čīteris, tad savādāk tu nesāksi domāt pēc demo noskatīšanās. Visus aizdomīgos brīžus uzskatīsi par čītiem, un nekāds objektīvais skatījums nesanāks.

4. PUNKTS

Saproti, ka čīteri neslēdz cw laikā iekšā un ārā čītus (vismaz parasti). Tādēļ ja viens raunds ir "unreal", tad tas neliecina, ka šinī raundā bija čīti. Ja cilvēks spēlē ar wh, tad viņam tas būs ieslēgts visu spēles laiku. Tādēļ ja 14 raundus spēlē kā bots, bet 5 spēlē kā PRO, tad tas neliecina par čītiem. Tā vienkārši mēdz gadīties. Un visticamāk paši nomudijāties (visi rindā skrējāt HE virsū vai kas tamlīdzīgs).

5. PUNKTS
AIMBOT var redzēt pa gabalu. Ja vienā brīdi uztaisa 3 hs, tas nenozīmē, ka viņš ir čīteris. AIMBOT vislabāk var redzēt, ja mērķis ļoti smagi lēkā no viena pretinieka uz otru (nevis no viena pretinieka uz sienu, kā tas var notikt ja ir liels sensitivity un liels uztraukums). Kā arī ja ļoti mehāniski mērķis velkas PRECĪZI virsū pretiniekam. Ja tēmēšana "aizkavējas", jeb mērķis visu laiku ir nedaudz aiz vai priekšā pretiniekam, tad visticamāk viņš tēmē pats.

6. PUNKTS

Kā arī viens no vissvarīgākajiem punktiem: NEMEKLĒ vietas kur čīto. Meklē vietas, kur nomudās. Ja cilvēkam ir WH, tad viņš nevarēs izdarīt stulbas kļūdas (piemēram, pretinieks nevarēs īsti apčakarēt spēlētāju ar wh). Tātad ja "čīteris" ir pietupies aiz kastes, un pretinieks maina pozīciju, bet "čīteris" to nemana un tādēļ turpina šaut pa iepriekšējo vietu, tas nozīmē, ka viņam 100% nav wh. Jo apšaudēs čīteri bieži šādi netēlo. Un lai kā negribētos lai pieķer, tāpat šaus pa pretinieku. Tāpat ar tk. Cilvēks nekad netīšām (acīm redzami aiz reakcijas) neiešaus savējam, jo wh rāda arī komandu (parasti). Tādēļ ja viņš bieži šauj savējiem, tad visticamāk arī nav wh.

Pieslēdzies

White Power*
ACC Group
Foruma Meistars
****
Atslēdzies Atslēdzies

Ieraksti: 459


Мы не ищем лёгких путей, нам лень


« Atbildēt #1 ierakstīta: Februāris 09, 2011, 01:41:18 »

 Loti teicama ideja +1  Lips Sealed
Pieslēdzies

Pienem citus tadus kadi vini ir.
slaYman
ACC Group
Rakstu monstrs
****
Atslēdzies Atslēdzies

Ieraksti: 1222


hard postin, yo


« Atbildēt #2 ierakstīta: Februāris 09, 2011, 15:28:31 »

Ļoti laba pamācība!
Pieslēdzies


Lapas: [1]   Uz augšu
  Printēt  
 
Aizlekt uz :