wild dicky
Administrātors
Rakstu monstrs
Atslēdzies
Ieraksti: 1978
Viss ir labs, kas labi beidzas! WaZzZuP! ;)
|
|
« Atbildēt #30 ierakstīta: Maijs 29, 2011, 17:40:01 » |
|
Man jāpameklē ko es tādu esmu izdarījis, ka nerakstās, tiešām nesaprotu :D
|
|
|
Pieslēdzies
|
Hmm, ko lai saku - esmu mežonīgs putniņš (: P.S. Neesmu tā pārkačājies css'ā, lai būtu kaut kāda džedaju izjūta... :] Something about me.
|
|
|
4ipu4i
ACC Group
Foruma Meistars
Atslēdzies
Ieraksti: 431
wazup?
|
|
« Atbildēt #31 ierakstīta: Maijs 29, 2011, 21:40:01 » |
|
Varētu pievienot: de_prodigy de_train de_inferno cs_compound de_season cpl_strike
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
DealeRZ
ACC Group
Rakstu monstrs
Atslēdzies
Ieraksti: 1722
Pamodiniet mani, izrāde jau sākusies! WazZzuP
|
|
« Atbildēt #32 ierakstīta: Maijs 29, 2011, 22:30:29 » |
|
un izņemt assault.
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
President Evil
ACC Group
Rakstu monstrs
Atslēdzies
Ieraksti: 655
President Evil
|
|
« Atbildēt #33 ierakstīta: Maijs 29, 2011, 22:34:15 » |
|
un izņemt assault.
pilnigi piekritu
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
4ipu4i
ACC Group
Foruma Meistars
Atslēdzies
wazup?
|
|
« Atbildēt #34 ierakstīta: Maijs 31, 2011, 01:06:10 » |
|
Jā piekrītu!
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
wild dicky
Administrātors
Rakstu monstrs
Atslēdzies
|
|
« Atbildēt #35 ierakstīta: Maijs 31, 2011, 09:48:02 » |
|
Izņemts cs_assult, pievienotas de_season un de_inferno. Likas, ka tādas kā de_prodigy, de_piranesi, de_tides maz spēlē..
|
|
|
Pieslēdzies
|
Hmm, ko lai saku - esmu mežonīgs putniņš (: P.S. Neesmu tā pārkačājies css'ā, lai būtu kaut kāda džedaju izjūta... :] Something about me.
|
|
|
White Power*
ACC Group
Foruma Meistars
Atslēdzies
Ieraksti: 459
Мы не ищем лёгких путей, нам лень
|
|
« Atbildēt #36 ierakstīta: Maijs 31, 2011, 11:29:03 » |
|
Piekritu pedejai atbildei wild, a ir iespeja kadu no jaunajam mapem ielikt puba,var but no tam kuras jau labu laiku atpakal tika minetas vai tikai standarta ? P.S. Chorchtown bija laba. Ja ir iespeja uzlikt balsojum uz to kuru no jaunam mapem varetu ielikt pub , liekas ka nav slikta ideja ja ir iespeja to realizet.
|
|
|
Pieslēdzies
|
Pienem citus tadus kadi vini ir.
|
|
|
4ipu4i
ACC Group
Foruma Meistars
Atslēdzies
wazup?
|
|
« Atbildēt #37 ierakstīta: Jūnijs 01, 2011, 00:38:03 » |
|
Izņemts cs_assult, pievienotas de_season un de_inferno. Likas, ka tādas kā de_prodigy, de_piranesi, de_tides maz spēlē..
Prodigy jau šad tad uzkapā Par piranesi un tides piekrītu, Wazzzupā to4 šīs nespēlē! A kā ar de_train un cpl_strike?
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
wild dicky
Administrātors
Rakstu monstrs
Atslēdzies
|
|
« Atbildēt #38 ierakstīta: Jūnijs 11, 2011, 13:46:33 » |
|
Demo faili atrodami šeit: ftp://wzp.lv/demo/pub/ftp://wzp.lv/demo/surf/P.S. Šobrīd nedarbojas automātiska demo kopēšanās, jo kaut kas laikam īsti nestrādā ar cron job, cerams, ka undinam izdosies salabot, tad vajadzētu automātiski kopēties, pagaidām, manuāli palaidīšu kopēšanās skriptu, ja kādam kādu demo ļoti vajag, uzraksta un palaidīšu kopēšanos.
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
wild dicky
Administrātors
Rakstu monstrs
Atslēdzies
|
|
« Atbildēt #39 ierakstīta: Jūnijs 11, 2011, 14:53:21 » |
|
P.S. Kamēr GlobalBan netiks salabots, banošana ir ar veco metodi, caur admin paneli.
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
undinsh
Paldies tiem,kas atbalsta WaZzZuP!
Administrātors
Super posteris
Atslēdzies
Ieraksti: 4462
Sanjem sevi rokas =]
|
|
« Atbildēt #40 ierakstīta: Jūnijs 14, 2011, 20:23:46 » |
|
Demo faili atrodami šeit: ftp://wzp.lv/demo/pub/ftp://wzp.lv/demo/surf/P.S. Šobrīd nedarbojas automātiska demo kopēšanās, jo kaut kas laikam īsti nestrādā ar cron job, cerams, ka undinam izdosies salabot, tad vajadzētu automātiski kopēties, pagaidām, manuāli palaidīšu kopēšanās skriptu, ja kādam kādu demo ļoti vajag, uzraksta un palaidīšu kopēšanos. Šobrīd darbojas gan automātiskā failu pārsūtīšana uz FTP ar demo faila saglabāšanas termiņu 4 dienas, pēc tam tiek izdzēsts, gan Demo failu rakstīšana. Provējam, skatamies.
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
wild dicky
Administrātors
Rakstu monstrs
Atslēdzies
|
|
« Atbildēt #41 ierakstīta: Jūnijs 19, 2011, 03:32:51 » |
|
Piezīme sev.
Nedaudz pamocījos ar SourceMod un šodien pārkodēju vienu pluginu, tagad specatē vajadzētu pareizi rādīties "WaZzZuP.Lv SourceTV", kā arī liekas, ka tagad SourceTv uzrādīsies arī servera statistikā :)
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
slaYman
ACC Group
Rakstu monstrs
Atslēdzies
Ieraksti: 1222
hard postin, yo
|
|
« Atbildēt #42 ierakstīta: Jūnijs 19, 2011, 11:27:54 » |
|
A kas ar prikolu, sēžot specos, pēc kāda laika tevi izmeta laukā. Navfig tā? Kautkā to nevar pamainīt?
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
wild dicky
Administrātors
Rakstu monstrs
Atslēdzies
|
|
« Atbildēt #43 ierakstīta: Jūnijs 19, 2011, 11:46:43 » |
|
Cik ilgs laiks ir "pēc kāda laika"? Vispār CSS vienmēr ir bijis tā, ka sēžot specatē pēc kāda laika izmet laukā..
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
tors
|
|
« Atbildēt #44 ierakstīta: Jūnijs 19, 2011, 12:01:36 » |
|
Nedrikst specos but afk, savadak metis arā.
|
|
|
Pieslēdzies
|
|
|
|
|